Skill stacking

Skill stacking tarkoittaa yksinkertaisesti sitä että hankit monia taitoja ja opit hyödyntämään kaikkia niitä vain yhden taidon masteroinin sijaan, sillä hyödyt siitä että osaat montaa asiaa edes jonkin verran enemmän kuin siitä että osaat yhtä asiaa maailman parhaiten.

Meillä kaikilla on uniikkeja taitoja ja ei ole salaisuus että joku on aina toista parempi asiassa A tai B mutta oikeasti ainoa missä sinun pitää olla hyvä, on olla edes ihan ok monen taidon kanssa jotka auttavat toinen toistaan olemaan parempia taitoja.

Kaikki kasvavat ja taidot kehittyvät iän ja kokemuksien myötä joka on tärkeää että hankkii kokemuksia missä pääsee hyödyntämään jo valmiiksi osaamiasi taitoja sekä hankkimaan lisää ja auttamaan sinua kehittymään taitojen käytössä, saannissa ja soveltamisessa.

Minusta on hienoa jos osaa vain yhtä asiaa todella hyvin mutta itse ihannoin ihmisiä jotka osaavat tai edes koittavat vähän kaikkea ja haluaisin itse olla sellainen ihminen joka ei pelkää yrittää uusia asioita.