Kodista Koti – logo

Tulevan yritykseni nimeksi valikoitui jo vuosi sitten Kodista Koti. Ajatus nimen takana on, että kun menen asiakkaan kotiin joko suunnittelemaan sisustusta, järjestelemään tai siivoamaan, niin asiakkaan kodista tulee kodikkaampi. Minulle kodikkuus tarkoittaa kotia, jossa voi rentoutua, tavaroille on omat paikkansa ja arki sujuu. Halusin logoni viestivän tätä ajatusta, mutta paljon pähkäiltyäni päädyin kuitenkin yksinkertaiseen tekstilogoon. Tätä tekstilogoa voin sitten helposti käyttää muissa materiaaleissa, mitä yritykselläni tulee olemaan.

Alusta asti oranssin ja vihreän sävyt ovat puhutelleet minua. Selvää oli, että en halunnut musta-valkoista enkä kovin graafista logoa. Ennemminkin halusin logon ja värityksen viestivän lämpöä, tunnelmaa ja sitä kodikkuutta.

Alustavia hahmotelmia tulevasta logosta.

Kun sain ajatuksen logosta kirkastettua itselleni, niin itse työstäminen Adobe Illustratorilla ja InDesignilla sujui ripeästi. Fontin halusin olevan vähän vanhahtava ja päädyin Amiri-fonttiin. Väriksi valitsin vähän vaaleanpunaiseen taittavan beigen ja mustan.

Tämä yrityksen nimi jättää vapautta tarjota monenlaisia palveluja ihmisille koteihin.

Elina Lahdenperä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *