Skill stacking

Kyky kasata tai koota omista taidoistaan toimiva kokonaisuus. Omista taidoistani osaan sanoa tämän:

Kielipäätä löytyisi, jos jaksaisin keskittyä. Englanti on aivan helppoa ja muita kieli olen opiskellut sekä ollut hyvä niissä mutta kiinnostus lakkasi.

Matematiikkaa ei tarvitse kovin paljoa lukea tai tehdä että kaavat ja laskutavat jäisivät muistiin. Olen unohtanut kyllä kaiken aika hyvin mutta välillä palautellut mieliin taas asioita niin äkkiä ne taas on osannut.

Maalaus ja piirtäminen on kaikkein mielenkiintoisinta hommaa itselleni ja taitoakin löytyy. Voisin olla tekemättä mitään muuta kuin niitä ja olisin tyytyväinen loppu elämäni.

Tietokoneen kanssa olen kohtalainen. Opin tietynlaiset tietotekniset asiat melko nopeasti. Opin myös helposti itse käyttämään tietynlaisia ohjelmistoja perustasolla.

Koen olevani sosiaalisissa tilanteissa mukavuusalueeni ulkopuolella.

Nämä asiat osaan itsestäni sanoa. En kyllä tosiaankaan halua tai edes osaisi näistä miettiä itselleni minkään näköistä ammattia. Tiedän mitä haluan tämän koulun jälkeen tehdä ja sen että tarvitsen matematiikkaa siinä mutta olenkin siinä hyvä. En vain keskiverto. Sen vuoksi myös pidän siitä ja siksi voisin miettiä, että haluan ammatin, jossa sitä tarvittaisiin.

Monet saattavat olla hyviä monessakin asiassa, tai edes kohtalaisia niissä, mutta ne voivat olla heille vastenmielisiä. Ei kaikki pidä niistä asioista, vaikka olisivatkin hyviä niissä eivätkä he halua niiden parissa olla loppu elämäänsä. Mihinkään ammattiin ei itseni mielestä kannata jäädä, jos sitä vihaa vaikka kuinka hyvä siinä olisikaan. Elämästä tulee tylsää ja polttaa itsensä loppuun turhan takia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.