Tuotteistajan taskuraamattu

3 hyvää/parasta:

19. Markkinahäirikkö on vuorineuvosta arvokkaampi arvonimi 

Kehoittaa rohkeasti jakamaan kohderyhmä kahtia herättämällä voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan. Kun ärsyttää toista osaa kohderyhmästä, toinen puoli kiinnostuu enemmän. “Tiedät onnistuneesi, kun joku suuttuu!” 

37. Mukava myy mulkkua paremmin

Kun kertoo itsestä jotain henkilökohtaista ja inhimillistä, on kiinnostava ja aito, samaistuttavampi, helpommin lähestyttävä, tykättävämpi. 

3. Varo kameleonttia

MIelenkiintoinen pointti! Oma ennakkokäsitys asiakkaasta vaikuttaa tietysti omaan vuorovaikutukseen ja käyttäytymiseen suhteessa asiakkaaseen, mutta uutta oli se, että lyhyessäkin kontaktissa asiakas alkaa käyttäytymään näiden odotusten mukaisesti 

Huonoin

32. Asiakasta on turha muuttaa 

Kehoitetaan huijaamaan asiakasta kuvailemaan itseään tietyllä, imartelevalla tavalla ja siten saadaan asiakas loukkuun ja ostamaan tarpeetonta. Itse haluan, että asiakas ostaa vain aidosti tarpeeseen, muutenkin turhaa kulutusta pitäisi vähentää. Saatikka sitten, että on moraalitonta kieroilla tuolla tavalla, hyi yök.