Logo

Logon olen siis piirtänyt itse ja sitä edelsi useampi logohahmotelma ennen kuin päädyin tähän. Lähtökohtana oli tosiaan metallibändien logot, jotka on usein tosi upeita ja suorastaan taidetta, kuten kyseinen musiikkikin. 🙂 Halusin myös pehmeyttä omaan logooni, koska mä olen melko pehmo tyyppi, ja niinpä logo kuvastaakin hyvin minua ja siten myös tunnelmaa ja meininkiä korujen tekemisen takana.

Korurasia ja rasian sisällä oleva tuotekuvauslappu:

Myyntitapahtumissa tekijää ei tarvitse arvuutella, kun logo ym. tiedot on kehyksissä ja hyvin näkösällä.

Näiden lisäksi aion teettää leimasimen omalla logolla (ei siis jalometallin leimaamiseen vaan musteella paperille ja ehkä myös keramiikan leimaamiseen). Ehkä joskus tulevaisuudessa logosta voisi teettää myös isomman julisteen tms., jota voi käyttää myyntitapahtumissa. Haaveissa on liittää myös kaikenlaista muuta luovaa toimintaa tän brändin sisään niin logolle tulee varmaan muitakin käyttötarkoituksia jatkossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *